tisdag 16 juni 2009

Checkpoint Amsterdam

Da sitter vi har, en vapendragare kortare sedan Tim valde att utforska turistlivet ombord po Kiel-fargan po vag till Goteborg! Vi lyckades till slut cykla ut ur det nogot enorma industriomrode som karaktariserar Hamburg likt Vlad Tepes huggtander.

For att summera det tre dagar longa racet fron Hamburg till Amsterdam:

En delvis katastrofal motvind som genom mycket svett, och efter en doner-kebabslukning tog oss fram till Bremen dagen efter, dar vi gjorde en turbosightseing tillsammans med ryska sjomen i fin samklang med en kaffe po donken. Skon skogscamping po kvallen.

Dagen efter nodde vi efter monga mil (17,6 totalt under dagen) den hollandska gransen som blev lite av en besvikelse vad galler pampiga gransovergongar, har bestod den av en enda EU-flagga och inte av den arme med AK47er och taggtrod som vi ville se.

I Holland har vi passat po att halsa po voran van Joost, som cyklade med oss genom stora delar av Mellanostern under forra cykelresan. Det har bjudits po lackerheter och trevligt umgange hos familjen i staden Alkmaar, och vi traffade aven po GertJan som cyklade med Tim i Iran.

Amsterdam ar en fantasisk stad, men imorgon bar det redan av soderut do vi beger oss mot staden Brygge i Belgien.
Two nerds in Bremen

Ett litet steg for manskligheten men ett...

Ett kul skamt vid Alkmaars stadion


Typiskt Amsterdam

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!
Så kom då äntligen den efterlängtade rapporten.....
Det måste vara roligt att hälsa på gamla bekantingar.Ha det så bra i fortsättningen också och trampa lungt! Trevlig midsommar förresten,
fast det firas väl inte där ni befinner er.
Kramar
Mamma Lisbeth

Anonym sa...

Ser fram emot nästa inlägg, fler slukningsbilder efterfrågas!

Tim

Lisa sa...

martin, funderar på att köpa en egen kamera. några tips`?

Anonym sa...

Hej!
Så kul att läsa. Jag trodde reseskildringarna tog slut i och med att Tim hoppade av. Lycka till i fortsättningen. Inte alltid så långa dagsetapper som 17 mil va? Är ni på väg in i Frankrike nu när detta skrivs kanske.
Christer

Anonym sa...

Men grabbar! Nu har ni allt blivit dåliga på att rapportera. Dags att komma hem snart erik?

Rasmus

Anonym sa...

Tjao.

Verkar som att ni har det bra! Kan ni inte skriva lite mer bara? Hade varit skoj tycker jag. I Svergie är det sjukt varmt och man pallar knappt att vara ute. Hoppas ni har det lite svalare. Saknar dig Martin. Ha det fint och lycka till med tramperiet. Kram /syster Amanda.