onsdag 10 juni 2009

Tyskland har överaskat


Cykellivet är inte alltid lätt, det regnar och det är grått, efter en paus fryser man i cirka 5 minuter innan kroppsvärmen löser problemet, iallafall om man trampar i Thörnbloms tempo. Martin har tampats med smärtor i knäna, och vi andra av hemlängtan, eller kanske inte. 

I vilket fall har tyskarna varit på förstående humör och gjort det bekvämare för oss med förträffliga bjudningar av förtärbara substanser. 

Jag skulle gärna fortsatt med de andra ner på kontinenten men pengapungen sinar och Stena båten väntar på mig i Kiel.

Tid har man att tänka på sadeln och det hade ju varit magiskt att glida ner till Kapstaden lagom till fotbolls VM 2010 via Västafrika, men drömmar kräver planering och denna gång låter jag den rinna ut i sanden, vilket förhoppningsvis inte blir en vana.



Camping vid Fyrhavn


Bättre än donken


Bonden visar stolt upp sina väldresserade madammer


Tyskarna är nyfikna


Gråregn










5 kommentarer:

Lisa sa...

klart det är bättre än donken. martin, kolla in mitt snabbmatsrecept förresten. hoppas det blir bättre med knäna och att ni inte längtar hem altför ofta. jag längtar efter kameran. ha det fint och trampa lugnt!

Anonym sa...

Hej
Hoppas vädret och knät blivit bättre!
Tar rapporterna slut nu i och med att Tim åker hem?
Synd i så fall....
Pappa

Anonym sa...

Hej på er! Vad roligt att ni får go kontakt med infödingarna. Förstår att det är fantastiskt att glida fram så nära naturen. Håller tummarna för knät Martin. Kram mamma

Anonym sa...

Tråkigt att höra om martins knän.. hoppas det löser sig. Här hemma är det för tillfället kanonväder. Fick ett svar på min senaste annons igår, det var dock ett skambud. lite trist. Ser dock mycket ljust på kommande cykelköp och tror att jag kan skrapa ihop en rätt go summa.

Hoppas ni har det gott.. bra jobbat med resedokumentationen tim. hoppas du får en go sommar. Vad gäller de två övriga vagabonderna så räknar jag med regelbundna rapporter även fortsättningen.

Tjo

/Ragge

Anonym sa...

Hej!
vad underbara bilder. Härligt friluftsliv och säkert också arbetssamma pass. Ha det bra.
Kram Mamma Gun